White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Loud & Heavy 2022: line-up rond

Leestijd: < 1 minuut

Het heeft even geduurd en toen de line-up nagenoeg rond was, kwam er toch nog onverwachte wijzigingen, maar uiteindelijk is de line-up voor de tweede festivaleditie van Loud & Heavy rond. White Room Reviews is heel trots op de line-up die voorgeschoteld gaat worden.

Loud & Heavy zal net als afgelopen jaar in Musicon plaats vinden. Ditmaal is 15 oktober hiervoor geprikt. Het Haagse podium zal dan een flink variatie aan heavyness verwelkomen. Op het laatste moment heeft het Duitse High Fighter wegens onvoorziene omstandigheden moeten cancelen. Gelukkig is in Downcast Collision een meer dan uitstekend vervanger gevonden.

Naast Downcast Collision heeft White Room Reviews een zeer gevarieerde line-up weten vast te liggen. TerraDown, Radeloos///Ziedend, Harbour Of Souls, Ten Ton John, Man As Plague en Durden zullen present gaan zijn in Musicon op die vijftiende van oktober.

Tickets en meer

De voorverkoop loopt inmiddels. In de voorverkoop kost een ticket voor Loud & Heavy €15 en deze zijn hier te verkrijgen. Mochten er nog kaarten op de dag zelf beschikbaar zijn, gaan die aan de deur voor €2,50 meer dan de voorverkoopprijs over de toonbank. De deuren gaan om 14.30 open. De livemuziek eindigt om 23.00, waardoor het openbaar vervoer in de diverse richtingen met gemak gehaald kan worden.

Loud And Heavy 2022

MUSICON ONLINE

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén