White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Defazer – Interview

19 juni 2020 was niet alleen de dag van de nieuwe releases van Lamb Of God, Cro-Mags en New Found Glory; het was ook de dag van Defazer. Op deze mooie vrijdag in juni verscheen Burning Horizon. Die plaat is geheel in eigen beheer tot stand gekomen.

Dat album, welke de eerste langspeler voor de Haagse thrash metal band is, gaf een mooie reden om met de heren te spreken. Daarom trof White Room Reviews zanger/gitarist William en gitarist Mike, die ook de backings doet, in de Voorburgse Bierwinkel. De gastvrijheid van eigenaar René zorgde voor een mooi decor van dit interview.

White Room Reviews sprak de heren onder andere over de vorming van Defazer en natuurlijk de nieuwe plaat. Burning Horizon zou met een beetje fantasie kunnen gaan over het Verenigd Koninkrijk dat in brand staat. Dat zou vanuit Den Haag mooi als vlammen aan de horizon getekend kunnen worden. Of dat zo is, kan in de onderstaande video gehoord worden.

Defazer

Defazer is een in Den Haag opgerichte thrash metal band. Het viertal wint snel aan bekendheid. De originele line-up waarin de band in 2015 ontstond, is niet meer in tact. Toch is Defazer door de wisselingen niet uit het veld geslagen. Integendeel. In 2017 verscheen de EP Order Out Of Chaos, waarna men nu dus de eerste langspeler uit heeft gebracht.

Door het vertrek van Maxime de Koning uit de band, is Defazer nog steeds opzoek naar een nieuwe bassist. Dus liefhebbers van thrash metal die de dikke snaren van de basgitaar graag beroeren, check it out! Voorwaarde is wel dat de nieuwe bassist niet alleen kan bassen, maar ook gewoon een gezellig persoon is.

Defazer online

Facebook
Soundcloud

Voorburgse Bierwinkel online

Website
Facebook
Instagram

9 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén