White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Mike v.G.

White Room Reviews bestond nog geen jaar toen het team werd versterkt met Mike v.G.. De voormalig drummer van onder andere de black metal band Martyr en Onheil speelde op dat moment samen met Ralf W. in de coverband Johnny Booze & The Voltones.

Mike v.G. richt zich vooral op de extremere kanten van de metal. Black en death metal behoren tot zijn favorieten. Naast het recenseren van releases in die hoek, bezoekt hij ook graag shows. Vooral in het zuiden van het land is hij te treffen om onder het genot van luide gitaren een biertje te heffen.

Naast recensent is Mike v.G. ook een van de dragende krachten van de door White Room Reviews georganiseerde festivals T-Monium, March Of The Black Horse en deels Roosendaal Open Air. Deze in Roosendaal en Bergen op Zoom georganiseerde festivals zijn bedoeld om de regionale muziekliefhebber kennis te laten maken met het betere gitaarwerk.

Inmiddels schrijft deze recensent op minder frequente basis reviews, omdat hij ook tijd moet besteden aan zijn twee jonge kinderen. Tussendoor maakt hij nog wel tijd voor een lekkere pot metal. Kortom, wie het zoekt in de hoek waar de donkerte van de metal pas echt donker is, kan Mike v.G. zomaar eens aantreffen

The Lumberjack Feedback - Lille
The Lumberjack Feedback – Lille

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén