White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

1 augustus lanceert Ron Coolen single ‘Paradise’

Op 1 augustus brengt Ron Coolen zijn nieuwe single met videoclip ‘Paradise’ uit op alle streaming platformen. ‘Paradise’ is een eerbetoon aan alle slachtoffers van de verschrikkelijke Camp Fire. Die natuurramp verwoestte in 2018 de hele stad Paradise (California, USA). Het legde Paradise volledig in as.

Die vuurzee kende de meeste slachtoffers in de geschiedenis van de staat Calefornië. Het was tevens een van de grootste natuurrampen van dat kalenderjaar wereldwijd gezien. Nog steeds kampen de mensen daar met de gevolgen van die natuurramp. Kortom, een mooie reden om daar extra actie voor te doen.

Rise

De single ‘Paradise’ van Ron Coolen staat ook op zijn album Rise. Die plaat is aan het begin van dit jaar verschenen. Ron Coolen heeft daarbij vele bijdrages mogen verwelkomen uit allerlei uithoeken van de muziek. Keith St. John, Christopher Amott en Stéphan Forté zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Rise geldt als een heerlijke, stevige en veelzijdige rockplaat.

Ron Coolen Paradise
Ron Coolen

Over ‘Paradise’

‘Paradise’ kent gastbijdrages van KEITH ST. JOHN (Burning Rain, Kingdom Come, Montrose) en DANIËL VERBERK (Physical Graffiti). Deze single versie van ‘Paradise’ is een speciale edit. Daarom verschilt dit nummer van de album versie. Het prachtige artwork is ontworpen door Gustavo Sazes, bekend van zijn werk voor oa. Arch Enemy, Machine Head, Kamelot, Firewind, Amaranthe.

Liefhebbers van lekkere hardrock en mensen die gewoon goede acties willen supporten, moeten dus opletten. 1 augustus is de dag waarop de single ‘Paradise’ van Ron Coolen dus gelanceerd wordt. Als men bang is dat die datum vergeten wordt, check dan het volgende:

Wil je ‘Paradise’ als eerste beluisteren?  Klik hier en PRE SAVE ‘Paradise’ alvast in je Spotify account. Wil je de première van de ‘Paradise’ video zien?  Klik hier en ABONNEER je op Ron’s YouTube kanaal.

Kortom, zo kun je de aankomende single van Ron Coolen niet missen.

Ron Coolen online

Website
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén