White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

25 jaar Kaderock met o.a. Sloper

Leestijd: 1 minuut

4 juni is een dag die met rood, of eigenlijk met groen/geel omcirkeld moet worden in de agenda’s, want dan viert Kaderock een spetterend jubileum. Het festival in Den Haag bestaat namelijk 25 jaar en het zou niet nodig moeten zijn om te zeggen dat dat gevierd moet worden.

Daarom komt het festival, dat gehouden wordt op de ‘kade’ naast Musicon, met een daverende, kei-Haagse line-up. Son Mieux, Cesar Zuiderwijk met zijn all-stars van Sloper en Lucas Hamming zijn de namen die bij een breed publiek bekend mogen zijn. De metal wordt vertegenwoordigd door Rages Of Sin, dat onlangs ook in Musicon als vervanger van X Raiders speelde.

De jubileumeditie

Wie nu nog twijfelt, moet weten dat de line-up erg breed is. Kaderock heeft namelijk voor haast alle denkbare genres wel iets interessants op het programma staan. Onder andere de rap en de elektronische kant van het muzikale spectrum gaan ook te ervaren zijn. Tel daarbij op dat kaarten, serieus waar, slechts 5€ zijn en men beseft dat dit feestje niet gemist kan worden.

Tickets zijn te bestellen middels deze link. Voor iedereen onder de 16 levensjaren geldt dat de entree gratis is. Ondanks dat het natuurlijk een op en top feest voor de Hagenees is, geldt dat mensen die elders woonachtig zijn, ook gewoon gedoogd worden.

Kaderock

Kaderock online

Website
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén