White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Afsluiters Graspop Metal Meeting bekend

Leestijd: 2 minuten

Met Scorpions en Machine Head voegt Graspop Metal Meeting de afsluiters voor zondag toe aan de line-up. Zij zakken samen met Tool, Five Finger Death Punch, Judas Priest, Bring Me The Horizon en Avenged Sevenfold af naar Dessel in juni ’24. Scorpions zullen de South Stage afsluiten op zondag 23 juni en Machine Head sluit diezelfde dag de North Stage af. Meer namen voor Graspop Metal Meeting 2024 volgen snel!

Scorpions

Scorpions passeren in 2024 voor de vijfde keer langs de weide in Dessel. Met hun vorige passage op GMM22 bewezen de Duitse hard rock iconen dat ze ook na een carrière van bijna 60 jaar ​ nog steeds garant staan voor een show vol met hits als “Rock You Like a Hurricane”, “The Zoo” en “Wind of Change”. In 2022 verscheen met “Rock Believer” hun negentiende album.

Scorpions

Machine Head

Afgelopen zomer stond Machine Head na meer dan 10 jaar afwezigheid weer op het podium in Dessel om onze South Stage op vrijdag af te sluiten. Volgend jaar keren Robb Flynn en co terug om op zondag 23 juni onze North Stage en ook #GMM24 af te sluiten. Klaar om samen met duizenden andere kelen ‘Let freedom ring with a shotgun blast’ over de weide te laten galmen? Met recht twee mooie afsluiters voor Graspop Metal Meeting aankomend jaar.

Machine Head

OVER GMM2024

Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal- en hardrockscene naar België, wat deze headliners al bewijzen. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hardrock- en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 t.e.m. 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead. Meer namen zullen ongetwijfeld snel volgen voor de aankomende editie van dit Belgische festival. Stay metal, stay safe & take care.

MEER INFO OVER GRASPOP METAL MEETING

www.graspop.be – www.ticketmaster.be

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén