White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

All Them Witches heeft videoclip voor ‘Rats In Ruin’

Leestijd: 2 minuten

Onlangs verscheen van de Amerikaanse band All Them Witches het album Nothing As The Ideal. Op dat album van All Them Witches staat het nummer ‘Rats In Ruin’. Voor die afsluiter van de plaat heeft de groep nu een video op het wereldwijde web gezet.

Nothing As The Ideal is opgenomen in de legendarische studio van Abbey Road. Als men daar niet tot grootse hoogtes kan komen, dan is er iets goed mis. Dat gaat voor All Them Witches niet op, want Nothing As The Ideal zou zomaar op vele jaarlijstjes hoog kunnen eindigen. Check de video voor ‘Rats In Ruin’ van All Them Witches hier:

‘Rats In Ruin’

Waar het gaspedaal op Nothing As The Ideal bij vlagen stevig wordt ingedrukt, geldt ‘Rats In Ruin’ als één van de tracks op deze plaat die juist rust brengt. Op het moment dat men denkt dat het over is, blijkt dat de groep nog geniaal terug weet te komen. De lengte is dan ook geen issue.

All Them Witches had eerder ook al een video voor ‘Children Of The Coyote Woman’ online geplaatst. ‘Rats In Ruin’ is dan ook niet de eerste single van dit via New West Records verschenen album. Het geeft wel een mooie beeld van de breedte van de sound van deze band.

All Them Witches - Nothing As The Ideal

ALL THEM WITCHES ONLINE

Facebook 
Instagram 
Twitter 
Website

NEW WEST RECORDS ONLINE

Website
Webshop
Facebook
Bandcamp

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén