White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Alligator’ nieuwe clip A Bear Called Panda

Wat is het verband tussen een beer, een panda en een alligator? Juist, “Alligator” is de nieuwe clip van de Belgische rockband A Bear Called Panda. “Alligator” is één van de 14 fijne rocksongs van het debuutalbum dat de band eind vorig jaar uitbracht.

Het is al de tweede clip die de band lanceert in volle coronacrisis. Eind maart verscheen “Destruction” op Facebook. “Als band staan we te springen om onze muziek live naar de mensen te brengen, maar omdat dit niet kan doen we het nu maar via leuke filmpjes.”

A Bear Called Panda is een band die grossiert in opzwepende rock. De twee laatste singles doen qua genre een beetje denken aan de vrouwelijke variant van de succesvolle Belgische band Triggerfinger. De sterke refreinen, opzwepende gitaarriffs en krachtige stem van frontlady Xindi zorgen voor een straffe rockcocktail.

Live is de band een zestal met twee leadzangers, aangevuld met de straffe toetsenman Dan. Na een hele reeks van afzeggingen de afgelopen maanden hoopt A Bear Called Panda toch nog iets te kunnen maken van de zomerconcerten. “Al is het met mondmaskers op.  Maar net als iedereen kunnen we alleen maar duimen. Blijf ondertussen gezond, geniet van onze nieuwe clip en laat je niet bijten door het virus. Tenzij het rock-’n-roll heet. ”

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 White Room Reviews

Thema door Anders Norén