White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Awake The Dreamer heeft video voor ‘Lunar’

De release is al een tijdje uit, maar dat heeft Awake The Dreamer er niet van weerhouden om met een nieuwe videoclip te komen die bij één van de tracks van Damaged Souls behoort. Awake The Dreamer, welke afkomstig is uit Zweden, heeft namelijk een video online gezet voor het nummer ‘Lunar’. Check die videoclip hieronder.

Awake The Dreamer

Het was 2017 toen Awake The Dreamer werd opgericht. Deze jonge band zag een jaar later haar eerste release al op de markt komen en staat inmiddels onder contract bij Arising Empire. Via die platenmaatschappij kwam afgelopen jaar Damaged Souls uit. Die plaat liet horen dat Awake The Dreamer de metalcore en aanverwante stijlen goed in de vingers heeft. Dat maakte die plaat tot een moderne knaller.

Over Damages Souls was de wereldwijde metalgezinde pers meer dan eensgezind: Awake The Dreamer trok met Damaged Souls de ogen van de metalhead naar zich toe. Het gelijk van Arising Empire, waar men oog heeft voor talent, was direct duidelijk. Nu komt Awake The Dreamer dus met de video voor ‘Lunar’. Hot is een understatement.

Tracklist Damages Souls

01. Damaged Souls
02.  Atmosphere (feat. Ryo Kinoshita)
03.  Far Away
04.  Believe
05.  Blood Red Fists
06.  Lunar
07.  Your Mind
08.  Liberation
09.  Vigilant (feat. Robert Ljung)
10.  Negative Filters

Awake The Dreamer

Awake The Dreamer online

Website
Facebook
Instagram
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén