White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Baby Drummer’ nieuwe single Bad Nerves

Leestijd: < 1 minuut

De Engelse garage-punk band Bad Nerves heeft zojuist de video van de vorige week uitgebrachte nieuwe single ‘Baby Drummer’ online gezet, afkomstig van het debuutalbum Bad Nerves dat gepland staat voor 23 oktober 2020. De video voor ‘Baby Drummer’ van Bad Nerves kan hieronder gecheckt worden.

De vijf straatschoffies uit Oost-Londen tekenden onlangs een platendeal met het roemruchte Haarlemse rock-‘n-roll platenlabel Suburban Records. Hun eerste gezamenlijke wapenfeit is het debuutalbum Bad Nerves dat gepland staat voor 23 oktober 2020. Daarmee zal de deze jonge band ongetwijfeld meer zieltjes voor zich gaan winnen.

Bad Nerves

De band uit Essex heeft laten weten de snelste band ter wereld te willen zijn. De vraag is dan, wat is snel? Als het aankomt op de gemiddelde snelheid van alle tracks, dan heeft de groep zeker recht van spreken, aldus deze website. Bad Nerves laat namelijk over de hele breedte een constant niveau horen en weet de furie goed om te zetten in muziek. De korte, krachtige nummers gelden niet alleen als ontzettend snel, maar ook als erg catchy. Daarom is Bad Nerves een band die best eens hoge ogen kan gaan gooien met de in de najaar te verschijnen plaat. Voor nu is het genieten van Bad Nerves middels de single ‘Baby Drummer’.

Bad Nerves

Bad Nerves online

Website
Facebook
Instagram
Twitter

Suburban Records online

Website
Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén