White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Baroeg Open Air 2020 gaat door als online festival

Een dikke maand geleden liet de organisatie van Baroeg Open Air weten dat het festival verplaatst wordt naar 11 september 2021 vanwege de overheidsmaatregelen rondom Covid-19. We hebben het plan opgevat om zaterdag 12 september 2020 niet helemaal ongemerkt voorbij te laten gaan. Baroeg Open Air 2020 beleeft alsnog haar doorgang in de vorm van een online evenement.

Op 12 september 2020 streamt Baroeg non-stop muziek met live shows van bands die dit jaar zouden spelen op de BOA Talent Stage of bij de Plee Sessies. Dat zijn dus Skapiche?!, All Doomed, De Dood, Menacer, Paterzonen en Deathisfaction. Op momenten dat er geen band speelt, krijg je te maken met Baroeg-dj’s en gastdraaiers. Daaronder behoren dj’s Okkie en Gareth (a.k.a. DJ Thrasher van PRSPCT). Zij serveren onder meer stevige festivalbangers die bij een van de vorige dertien BOA-edities het Zuiderpark deden beven. Ook is de vaste Baroeg Open Air presentator, Deef de Kanarie, aanwezig om de boel aan elkaar te praten.

Het online festival van Baroeg Open Air is op 12 september van 12:00 tot 23:00 uur gratis te volgen via het Twitch account van Baroeg: www.twitch.tv/baroeg

Baroeg Open Air

Baroeg Open Air

Baroeg Open Air is een festival met een laagdrempelige entreeprijs waarop de liefhebber van muziek lekker van een gevarieerd aanbod kan genieten. Al jaren staat het festival bekend om de brede line-up: van toonaangevende metalbands tot de heetste underground electronica. Daarbij worden niet alleen gevestigde namen geboekt, maar ook veel talent. In dat opzicht is het een mooie afspiegeling van wat er in de Rotterdamse zaal Baroeg afspeelt. Daar komen grote bands ook graag spelen, net als dat opkomend talent de kans krijgt zich te presenteren aan een breed publiek. Dit jaar zal het Zuiderpark dus niet gereserveerd worden voor Baroeg Open Air. Volgend jaar is dat weer wel het geval. Daarover zal later meer informatie volgen.

Baroeg online

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén