White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Behemoth komt met een live album

Leestijd: 2 minuten

De grootheden van Poolse metal, Behemoth, gaan met een live album komen. Die release kan als een spectaculaire show gezien worden, want Behemoth betrok hiervoor een verlate kerk betrokken. De plaat gaat In Absentia Dei heten.

Dat live album van Behemoth zal gaan verschijnen op 17 december. Die release gaat, net als de voorgaande releases, uitkomen via Nuclear Blast. Gezien de releasedatum geldt het al als het ideale cadeau voor onder de kerstboom.

Reactie

Frontman Nergal zegt: “In Absentia Dei was a massive challenge and a huge risk, but it was a great artistic and commercial success. The response was absolutely brilliant – we made a statement with this performance and set the bar high. I hope that we can continue to raise the bar with the projects to come!”

De release gaat uitkomen als digitale uitgave, als digibook en op een uitgebreide vinyluitgave. Die laatste zal drie platen gaan tellen, wat natuurlijk ook weer iets zegt over de totale speelduur van In Absentia Dei. Op de tracklist zal ongetwijfeld ook genoeg ruimte zijn voor de tracks van I Love You At Your Darkest, de meest recente studioplaat. Die is in 2018 verschenen.

Wie de liveshow heeft gezien, weet echter dat Demigod het album is dat het meest aangedaan wordt. Opener ‘Evoe’, welke hierboven als video al te zien is, is afkomstig van ep A Forest. De titeltrack, wat een cover van de klassieker van The Cure is, wordt niet gespeeld.

Behemoth 2021

BEHEMOTH ONLINE

Website
Facebook

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén