White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Blast from The Past 2020 verplaatst naar 2021

Helaas heeft ook de organisatie van het Belgische Blast From The Past moeten mededelen dat het festival is verplaatst naar 2021. Dat betekent dat het niet gecanceld is, maar dat de fan gewoon iets langer moet wachten totdat deze los kan gaan op dit festival. Het bier, of cola, zal dan ook goed koud staan voor de metalhead.

Blast From The Past zou in 2020 plaats vinden op 12 september. Het feestje zou worden gevierd in OC De Coorenaar. Die zaal is in het Belgische Desselgem te vinden. De nieuwe datum is nu 4 september 2021. De locatie is dus dezelfde als waar het nu gehouden zou worden. Mocht daar nog iets in wijzigen, dan zal de organisatie dat tijdig duidelijk maken.

Blast From The Past verplaatst

Voor wie het allemaal nog niet door heeft: er is een pandemie gaande genaamd Covid-19. In de volksmond wordt dit ook wel het coronavirus genoemd. Hierdoor moeten mensen afstand houden van elkaar en zijn er al talloze optredens en festivals genoodzaakt geweest om de boel af te gelasten of te verplaatsen. Dat geldt dus nu ook voor Blast From The Past.

Gezien het festival verplaatst is naar september in 2021, kan er vanuit worden gegaan dat men dan dezelfde bands kan gaan zien. Die line-up was veel belovend. Deze luidt als volgt: Cowboys & Aliens, After All, Woyote, Fields Of Troy, Primal Creation, Entheogen en ATF.

Ondanks dat Blast From The Past verplaatst is, blijven de gekochte tickets wel geldig. Kortom, die moeten nu niet direct de prullenbak ingeworpen worden.

Meer info

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén