White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Bloeddorstig Onheil in nieuwe single

Leestijd: 2 minuten

Het is niet lang meer wachten voordat de nieuwe langspeler van Onheil uit gaat komen. Op 23 juni zal namelijk In Black Ashes door Onheil op de wereld worden losgelaten. Die plaat verschijnt dan via het Zweedse Black Lion Records. Nu is er een nieuwe single van Onheil online geknald.

‘Bloodthirst’ is die nieuwe single van Onheil. De band ziet aankomende vrijdag, op 2 juni dus, dat nummer ook op alle streamingsdiensten beschikbaar zijn. Bij die track is ook een spetterende visualizer gemaakt. Check die hieronder.

Reactie

Amok laat weten: “ ‘Bloodthirst’ is a raging Blackened Death Metal track that tries to capture the feeling of the primal aggressive tendencies that humanity can’t seem to lose, with both the horror and sadness that it brings. For this reason the song sounds part furious and deadly, part depressive and damned. I am the warlord… of damnation! I guess that intro sentence says it all!

Onheil heeft ook laten weten dat de nieuwe plaat gevierd gaat worden met op de dag van de release een speciale show. Die zal plaatsvinden in de Bibelot te Dordtrecht. Fenris en Mask Of Insanity zullen die avond ook van de partij zijn om op de bühne te schitteren.

De nieuwe release van Onheil is direct ook in de pre-order gegaan. Check daarvoor deze link.

Onheil - In Black Ashes

TARCKLIST IN BLACK ASHES

01. Night Terror
02. In Black Ashes
03. Like Shadows in the Night 
04. Void
05. Beneath a Steel Sky 
06. Bloodthirst
07. Master of Disease

ONHEIL ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter

BLACK LION RECORDS ONLINE

Instagram
Facebook
Twitter

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén