White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Bring You Down’ nieuwe video Static-X

Onlangs verscheen Project Regeneration Vol.1 van de Amerikaanse band Static-X. Die plaat laat horen dat Wayne Static ook na zijn dood nog levend is. De plaat bevat namelijk zijn vocalen nog. ‘Bring You Down’ is de nieuwe video van Static-X. Die single staat inmiddels online.

De video voor ‘Bring You Down’ is wederom door Xer0 geregisseerd. Hij is ook de gemaskerde vervanger van Wayne Static. Op deze manier is hij toch betrokken bij dit proces. Live heeft hij al bewezen in het plaatje te passen. Een waardig vervanger van de overleden frontman van Static-X. Check hier de nieuwe video van Static-X voor ‘Bring You Down’ hier.

Static-X

Static-X is een in de jaren ’90 opgerichte band waarbij metal en industrial samen kwamen. De band rondom Wayne Static was in de tijd dat de nu-metal hot was, één van de toonaangevende bands. Het debuutalbum Wisconsin Death Trip geldt als een belangrijke plaat in het genre.

De band kende veel wisselingen in de line-up. Toch zijn het de muzikanten van het eerste uur die samen het heilige vuur hebben gevonden na de dood van Wayne Static. In Xer0 werd een vervanger gevonden om zo Wisconsin Death Trip live nog een eer te bewijzen. Vervolgens bleek dat een groot succes. Wie er achter Xer0 schuil gaat, is niet bekend. Geruchten gaan dat het Edsel Dope van Dope is. Maar, er zijn ook geruchten dat het om andere bekende of minder bekende muzikanten zou gaan.

TRACKLIST PROJECT REGENERATION VOL.1

 1. Regeneration
 2. Hollow (Project Regeneration)
 3. Worth Dyin For
 4. Terminator Oscillator
 5. All These Years
 6. Accelerate
 7. Bring You Down (Project Regeneration)
 8. My Destruction
 9. Something of My Own (Project Regeneration)
 10. Otsego Placebo
 11. Follow
 12. Dead Souls

STATIC-X ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén