White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Coronaproof show voor Evil Invaders, Spoil Engine en Dyscordia

Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws voor de mensen in de omgeving van Kortrijk of zij die een stukje rijden niet schuwen. Op 10 oktober zal daar op het evenemententerrein van Depart XXL een gave metalshow plaatsvinden. Evil Invaders, Spoil Engine en Dyscordia geven daar een coronaproof show.

Voor de fans van Dyscordia, vertegenwoordigd in de Army, zal dit extra goed nieuws zijn. Zij hebben hun helden uit de metal al sinds de releaseshow al niet meer kunnen zien. Die show van Dyscordia was in januari en toen werd er nog helemaal niet gesproken over coronaproof shows. In dat kader is het aan de organisatie van de Sound Of Noise er ook alles aan gelegen om dit evenement tot een waar succes te maken voor de metalhead annex muziekliefhebber.

De line-up liegt er dus niet om. Evil Invaders en Spoil Engine gelden heden ten dagen als grote troeven voor de Belgische metal op het internationale vlak. Beide bands hebben de recente jaren wereldwijd lovende kritieken ontvangen over hun albums en liveshows. Dyscordia zal echter op de bühne gaan laten zien dat zij ook veel kwaliteit in huis hebben. Wie bekend is met die band, weet dat op voorhand al.

Coronaproof

Het zal niemand verbazen dat bij deze show de aandacht niet alleen op het podium gevestigd is, maar ook op de gang van zaken in het publiek. Het evenemententerrein Depart XXL in Kortrijk is dan ook zo ingericht dat deze show geheel volgens de eisen rondom het Covid-19 virus plaats kan vinden.

Kaarten voor deze coronaproof show van Evil Invaders, Spoil Engine en Dyscordia zijn inmiddels te verkrijgen. Gebruik daarvoor deze link om dit snel te kunnen bemachtigen.

Dyscordia Sound Of Noise

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén