White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Data uitgestelde tournee Palaye Royale bekend

Leestijd: 2 minuten

Niemand hoeft meer geïnformeerd te worden dat Covid-19 roet in het eten gooide van veel bands die plannen voor een tournee hadden. Zo ook voor Palaye Royale. Echter, de data van de uitgestelde tournee van Palaye Royale zijn nu bekend.

Komende zomer gaan deze rockers weer langs de Europese podia. Palaye Royale zal dan bijvoorbeeld op 3 juni neerstrijken in de Melkweg te Amsterdam. Die show is al wel bijna uitverkocht. Liefhebbers moeten dus snel zijn als ze hier nog bij aanwezig willen zijn.

The Bastards

De tournee van Palaye Royale zal in het teken staan van The Bastards. Dat album verscheen eerder dit jaar via Sumerian Records. Dit album onderstreepte de groei die de band nog steeds door maakt. Ongetwijfeld zullen er dan ook veel tracks van deze veelzijdige plaat tijdens de liveshows aan bod gaan komen.

Wie weet heeft men dan ook al werk klaar van de opvolger van The Bastards. In deze tijden kan er meer aandacht worden besteed aan het schrijven van muziek. “We need a little honesty and a little truth. The world is getting so tainted by everyone trying to be so fucking perfect and so goddamn PG and trying to walk this line of not trying to offend anyone. People need to be themselves, just for 20 minutes at least”.

Palaye Royale tournee

TRACKLIST THE BASTARDS

1  Little Bastards
2 Massacre, The New American Dream
3 Anxiety
4 Tonight Is The Night I Die
5 Lonely
6 Hang On To Yourself
7 Fucking With My Head
8 Nervous Breakdown
9 Nightmares
10 Masochist
11 Doom (Empty)
12 Black Sheep
13 Stay
14 Redeemer
15 Lord Of Lies (Bonustrack)

PALAYE ROYALE ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén