White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Delain en onder andere Charlotte Wessels uiteen

Leestijd: 2 minuten

Afgelopen jaar schitterde de band nog met Apocalypse & Chill, maar nu schittert Delain op een andere manier in het nieuws. Delain kan namelijk op zoek naar nieuwe bandleden na onder andere het vertrek van Charlotte Wessels.

De zangeres is niet de enige die geen deel meer uitmaakt van de band. Naast Charlotte Wessels zijn ook bassist Otto Schimmelpennick van der Oije, gitarist Timo Somers en drummer Joey de Boer uit de line-up van Delain verdwenen.

Dat heeft toetsenist Martijn Westerholt bekend gemaakt. Daarmee is hij niet alleen het enige lid van Delain dat er sinds het begin bij zit – dat was hij al -, maar nu is Westerholt ook nog het enige lid. Hij heeft dan ook laten weten dat Delain hier niet eindigt en dat hij op zoek is naar muzikanten die de posities van zijn vertrokken bandgenoten kunnen opvullen.

Apocalypse & Chill

De meest recente langspeler van Delain kwam dus afgelopen jaar uit. Dat album, welke uitkwam via Napalm Records, presenteerde Delain als vijftal. Gitariste Merel Bechtold was voorafgaand aan dit album uit de line-up van Delain verdwenen. Het album liet horen dat Delain het vuur niet verloren was. In dat kader is het te hopen dat er snel nieuwe leden gevonden kunnen worden die passen in dit straatje.

Delain-Apocalypse-Chill

Tracklist Apocalypse & Chill

1. One Second
2. We Had Everything
3. Chemical Redemption 
4. Burning Bridges
5. Vengeance 
6. To Live Is To Die 
7. Let’s Dance 
8. Creatures
9. Ghost House Heart 
10. Masters Of Destiny           
11. Legions Of The Lost 
12. The Greatest Escape 
13. Combustion

Delain online

Website

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén