White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘Embedded Defects’ nieuwe single Sepiroth

Leestijd: 2 minuten

Het komt uit Sliedrecht en is harder dan een baggerboot van Boskalis? Dat kan alleen maar over Sepiroth gaan. Deze brute metalband uit deze Drechtstad komt in juni met de langverwachte nieuwe langspeler. Dat is geen nieuws meer. Wat wel nieuws is, is dat Sepiroth met ‘Embedded Defects’ een nieuwe single online heeft.

Voor ‘Embedded Defects’ heeft Sepiroth een lyricvideo op het wereldwijde web geplaatst. Die video kan hieronder bekeken worden. Op deze manier kan er al een beetje een beeld geschetst worden van wat er te wachten staat in juni. Tevens kan de doorgewinterde metalhead ook nog een poging wagen om de stembanden te trainen.

Condemned To Suffer, zoals die langspeler gaat heten, zal uitkomen via Petrichor. Dat wordt de eerste langspeler met zanger Nico Munnik en bassist Bruno Bakker in de gelederen. Zij maakten op Uninvolved, welke alweer in 2015 is uitgekomen, nog geen deel uit van Sepiroth.

THEMATIEK

Voor hun tweede langspeler heeft Sepiroth een thematiek gebruikt die hier en daar gevoelig kan liggen. De brute death metal op Uninvolved staat in het teken van de Joegoslavië-oorlog en haar verschrikkingen. Daar weten de mensen van het Nederlandse leger natuurlijk ook alles van.

De nieuwe plaat staat niet in zijn geheel in het teken van één thema. Drummer Damiën Kerpentier heeft de redactie laten weten dat Condemned To Suffer deels zal gaan over medische experimenten. Er gaan ook tracks op die plaat staan die over het falen van de mensheid gaan. Mooie vooruitzichten dus.

De release, die zowel op LP als op CD zal verschijnen, is zowel qua mixen als masteren onder handen genomen door Mendel bij de Leij. Dan weet de liefhebber al dat het qua sound meer dan goed moet zitten. Kortom, genoeg om naar uit te kijken.

Sepiroth - Condemned To Suffer

TRACKLIST CONDEMNED TO SUFFER

  1. 45362971N126375544E 0:48
  2. Embedded Defect 3:50
  3. Agonizing Subjection 4:07
  4. Six Times a Charm 4:34
  5. Condmened to Suffer 4:03
  6. Destined Between the Eyes 3:52
  7. Psuedoscience 1:08
  8. Selective Apocalypse 3:54
  9. Pulmarary Barotrama 3:26
  10. River of Perdition 4:21

SEPIROTH ONLINE

Website
Facebook
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén