White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Enigma Experience: single online, album in november

Leestijd: 2 minuten

En daar is dan Enigma Experience. Die naam zal bij velen nog niet snel een belletje doen rinkelen, maar dat gaat snel veranderen. De gitarist van deze band is niemand minder dan Niklas ‘Mr.Dango’ Källgren van Truckfighters. Naast het feit dat het debuutalbum van Enigma Experience op komst is, staat ook de eerste single online.

Niklas ‘Mr.Dango’ Källgren is niet de enige in de band die zijn sporen al heeft verdiend in de muziek. De drummer van Enigma Experience is Oskar ‘Pezo’ Johansson. Hij kan gekend worden als ex-drummer van Truckfighters en van Witchrider. Breed en Motorfinger’s Maurice Adams is verantwoordelijk voor de vocalen.

Hoe dat klinkt, is ook al een beetje duidelijk. De eerste single van Enigma Experience staat namelijk al online. Deze kan via de verschillende diensten geluisterd worden, maar kan ook hieronder al genoten worden.

Källgren over ‘Lonewolf’: ” The lyrics are about suffering from and handling the pressure of the world, and the expectations from society that push you into a corner when feel different. It’s about daring you to be yourself, to let your creativity loose and to live like you want to live – it’s your life.”

Debuutalbum

Zoals gezegd, komt Enigma Experience dus met hun eerste album. Dat album zal op 13 november gaan verschijnen. Dat gebeurt via Fuzzorama Records. Saillant detail: Question Mark, zal de plaat gaat heten, komt uit op dezelfde dag als de nieuwe plaat van Witchrider en via hetzelfde label.

Overigens is Mr.Dango toch wel een beetje de man van de plaat. Natuurlijk is hij bekend als gitarist, maar is bij Enigma Experience ook verantwoordelijk voor de baslijnen en de backing vocals. Daarbij is hij ook de producer en de engineer van dit debuutalbum van Enigma Experience.

Check out de pre-order.

Enigma Experience

Enigma Experience online

Website
Facebook
Twitter
Instagram

FUZZORAMA RECORDS ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén