White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Epica heeft livevideo voor ‘Unleashed’

Leestijd: 2 minuten

De tijden voor Epica waren al mooier, maar blijken nog steeds mooier te kunnen. De band schitterde meermaals inmiddels als het voorprogramma van Metallica tijdens de machtige M72 Wereldtournee. Daarnaast is de band overall sowieso goed bezig. Dat zij live ook gegroeid zijn, wordt dan door Epica ook gevierd met een nieuwe livevideo.

Die livevideo behoort tot het nummer ‘Unleashed’. De track van Design Your Universe is opgenomen tijdens de show die in januari werd gegeven in de AFAS Live. Die show was onderdeel van de tournee met Apocalyptica. Het resultaat is hieronder te zien en te horen.

Reactie

“Unleashed has been a band and fan favourite live song ever since its release on Design Your Universe”, laat toetsenist Coen Janssen weten. “There was no question about playing it on our biggest indoor show to date, and with the amazing images on the big LED wall, the song got lifted to an even higher experience.”

De track is niet alleen als video op YouTube beschikbaar, maar kan ook op de andere streamingsdiensten gevonden worden. Om te genieten op de dienst naar voorkeur kan deze link gebruikt worden.

Momenteel staan er nog veel shows voor Epica op het programma. De band zal komend weekend op Download in Engeland te zien zijn om een week later op Graspop Metal Meeting te schitteren. Als de band daarna met Metallica Zweden heeft aangedaan, volgen nog vele festivals door heel Europa. Epica heeft tevens laten weten dat na al dat touren begin 2024 de studio in wordt gedoken voor de nieuwe plaat. Stay tuned dus.

Epica 2023

EPICA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Instagram

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén