White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Festerfest: van Musicon naar Zuiderparktheater

Wie de Zuid-Hollandse scène een beetje volgt, weet dat als de blaadjes beginnen te vallen, de dagen korter worden en het bier donkerder wordt het tijd is voor Festerfest. Waar Delft in eerste instantie de place to be was, was dat dit jaar niet zo. Festerfest stond gepland voor de Musicon te Den Haag, maar is verplaatst naar het Zuiderparktheater.

Waar de Musicon een uitstekende locatie voor de rijkelijke variatie aan bijzondere bands zou zijn, kwamen de Chinese bacteriën roet in het eten gooien. De organisatie was daarom genoodzaakt om het hele gebeuren te verplaatsen, zodat het wel doorgang kan vinden. 3 oktober blijft wel de dag van Festerfest 2020. Luister hier naar wat de organisatie over Festerfest op de radio had te zeggen.

Line-up

Voor deze editie heeft de organisatie van Festerfest wederom een uiterst aangenaam affiche weten samen te stellen. Festerfest presenteert de bezoeker namelijk in het Zuiderparktheater op onder andere Harry Merry die op een speciale manier de muziek eert, het psychobilly=gezelschap van Cenobites en de punkrock van Day Drinker.

Eén van de opvallende namen op dit affiche is Red-Eyed Machine. Achter deze act gaat het brein van Onheil, Amok, schuil. Die zal het publiek onderdompelen in de verrassende sound van de synthwave. Echter, dit is slechts één bijzondere momenten van Festerfest anno 2020, want daar staat het festival toch om bekend.

Als men de flyer bekijkt, staat er ook nog aangekondigd dat Plusminus een show zal komen geven. De organisatie heeft echter laten weten dat zij verhinderd zijn. Daarom wordt Plusminus vervangen door Stealers.

Tickets

Tickets zijn bijna allemaal al over de digitale toonbank. Wie er graag bij wilt zijn, heeft dus geen mogelijkheid meer tot twijfelen. Kaarten voor dit mooie festival kunnen middels deze link worden aangeschaft.

Festerfest
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén