White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Ghost en Parkway Drive ook headliners GMM2023

Leestijd: 2 minuten

Dat Graspop Metal Meeting in 2023 al een bijzonder mooi feestje der metal zal gaan worden, was al duidelijk. Met Mötley Crüe, Def Leppard en Slipknot al als headliners van GMM2023 wreven de metalheads al in hun handen. Nu zijn daar voor GMM2023 ook Ghost en Parkway Drive bijgekomen.

Ghost

Sinds de release van hun eerste plaat “Opus Eponymous” in 2010 gaat het hard voor Papa Emeritus en zijn Nameless Ghouls. Het duistere gezelschap bracht intussen nog vier platen uit, die stuk voor stuk als klassiekers in het genre beschouwd kunnen worden. Daarnaast won de band een Grammy voor “Best Metal Performance” voor hun song “Cirice” en veroverden ze de wereld met hun theatrale liveshows. Afspraak met de duivel op donderdag 15 juni aan onze North Stage!

Ghost

Parkway Drive

Al sinds 2003 maken de Australiërs furore in de metalscene met hun no-nonsense metalcore. Met ”Darker Still”, ondertussen al hun zevende album, bracht Parkway Drive een van de meest bejubelde metalplaten van 2022 uit. Sinds hun eerste passage op Graspop Metal Meeting in 2009 gaat het hard voor de band, met als hoogtepunt een headline spot op onze Main Stage in 2018. Dit jaar zijn ze terug om onze North Stage weer in vuur en vlam te zetten op zaterdag 17 juni.

Parkway Drive

VOORVERKOOP

De verkoop van GMM 2023 start later dit jaar. Volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen. Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! 

Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt. Zodra er meer nieuws is over dit festival, kan dat hier gelezen worden. Er gaan namelijk nog vele mooie namen aan dit nu al mooie affiche worden toegevoegd. Daarom, stay tuned.

MEER INFO

www.graspop.be – www.ticketmaster.be

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén