White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Go Ahead And Die heeft nieuwe single online

Leestijd: 2 minuten

Het is inmiddels nog minder dan een maand wachten voordat de debuutplaat van Go Ahead And Die uitkomt. Inmiddels is er weer een beetje meer bekend over hoe het gaat klinken, want Go Ahead And Die heeft de single ‘Roadkill’ online gezet.

Die nieuwe single van Go Ahead And Die is voorzien van een lyricvideo. Dit is inmiddels de derde single van Max Cavalera en zijn kompanen. Op deze manier kan men steeds een beter beeld vormen. De sound is lekker rauw en Max Cavalera klinkt weer vol woede. Check ‘Roadkill’ hier.

Reacties

Max Cavalera zegt: “‘Roadkill’ is about the homeless and the veterans left on the street to fight for themselves after they offered to sacrifice their lives for us. It’s a cry of desperation for homeless people who society views as roadkill.”

Igor Amadeus zegt: “Roadkill’ is a track written for those currently living without shelter. No human should be forced out of their home, no human should have to live on the streets. Roadkill is a look into the frustrating reality of worldwide homelessness.”

OVER GO AHEAD AND DIE

Voor wie het allemaal even ontgaan is, even Go Ahead And Die samengevat. Deze Amerikaanse metalband is één van de bands van Max Cavalera. Die is momenteel ook actief in Soulfly en Killer Be Killed, terwijl hij in de jaren ’80 en ’90 naam maakte als frontman van Sepultura.

In Go Ahead And Die vindt hij Igor Amadeus Cavalera aan zijn zijde. Igor Amadeus is een van de zonen van Max Cavalera. Hij heeft hier en daar al vaker bijgedragen aan de muziek van zijn vader. De bezetting is helemaal rond met drummer Zach Coleman. Hij kan gekend worden van zijn werk in Khemmis.

Go Ahead And Die

TRACKLIST GO AHEAD AND DIE

1. Truckload Full Of Bodies
2. Toxic Freedom
3. I.C.E. Cage
4. Isolated/Desolated
5. Prophet’s Prey
6. Punisher
7. El Cuco
8. G.A.A.D.
9. Worth Less Than Piss
10. (In The) Slaughterline
11. Roadkill

Go Ahead And Die - Go Ahead And Die

GO AHEAD AND DIE ONLINE

Facebook
Twitter

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén