White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Go Ahead And Die presenteert ‘Toxic Freedom’

De metalheads van Go Ahead And Die zien hun debuutplaat steeds dichterbij komen. Daarom geven Max Cavalera en co ook beetje bij beetje meer weg van wat er komen gaat. Daarom heeft Go Ahead And Die afgelopen week de video voor het nummer ‘Toxic Freedom’ online gezet.

‘Toxic Freedom’ is een van de elf nummers die op het debuutalbum van Go Ahead And Die zal komen te staan. Die debuutplaat zal gaan verschijnen op 11 juli van dit jaar. Dat gaat gebeuren via Nuclear Blast. Check hier eerst de videoclip.

Reacties

Max Cavalera laat weten: “‘Toxic Freedom’ is about police corruption, police brutality, and police racism. It can be seen and felt all around the world. It is about authority killing minorities.”

Igor Amadeus zegt over deze track: “Our leaders abuse their power while thousands are imprisoned and more are murdered every day. ‘Toxic Freedom’ is a protest for those that have suffered at the hands of wrongful police brutality.” 

Over Go Ahead And Die

Voor wie het allemaal even ontgaan is, even Go Ahead And Die samengevat. Deze Amerikaanse metalband is één van de bands van Max Cavalera. Die is momenteel ook actief in Soulfly en Killer Be Killed, terwijl hij in de jaren ’80 en ’90 naam maakte als frontman van Sepultura.

In Go Ahead And Die vindt hij Igor Amadeus Cavalera aan zijn zijde. Igor Amadeus is een van de zonen van Max Cavalera. Hij heeft hier en daar al vaker bijgedragen aan de muziek van zijn vader. De bezetting is helemaal rond met drummer Zach Coleman. Hij kan gekend worden van zijn werk in Khemmis.

Go Ahead And Die

TRACKLIST GO AHEAD AND DIE

1. Truckload Full Of Bodies
2. Toxic Freedom
3. I.C.E. Cage
4. Isolated/Desolated
5. Prophet’s Prey
6. Punisher
7. El Cuco
8. G.A.A.D.
9. Worth Less Than Piss
10. (In The) Slaughterline
11. Roadkill

Go Ahead And Die - Go Ahead And Die

GO AHEAD AND DIE ONLINE

Facebook
Twitter

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén