White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Hell-Born presenteert single met Nergal

Leestijd: 2 minuten

Aan het eind van deze maand komt de black/death band Hell-Born met hun nieuwe plaat. Dan zal via Odium Records Natas Liah uit gaan komen. Van dat album staat er nu een nieuwe track online. In die nieuwe single van Hell-Born is ook Nergal te horen.

Nergal komt in deze single Hell-Born versterken als achtergrond vocalist. Hoe dat klinkt, kan in de onderstaande video worden gecheckt. De frontman van Behemoth en Me And That Man zorgt er in ieder geval voor dat Hell-Born zich goed in de picture speelt.

Pre-order

Met deze nieuwe single is ook de pre-order van Natas Liah gestart. Check daarvoor de link naar de webshop van Odium Records. De liefhebbers van de extremere metal zullen in hun handen wrijven, want dit is een plaat om naar uit te kijken.

Het was 1996 toen Hell-Born was opgericht door Baal en Les. Op dat moment waren zij respectievelijk de drummer en bassist van, jawel, Behemoth. De link met Nergal is dus makkelijk te leggen. Liefhebbers van Behemoth zijn dus gewaarschuwd.

Hell-Born heeft al flink war releases uitgebracht. Toch stamt de laatste langspeler uit 2008. In dat jaar verscheen Darkness. Daarna werd het wat studiowerk van Les en Baal betreft ook redelijk donker. Aan die donkerte komt nu dus met Natas Liah een eind.

Hell-Born

Hell-Born online

Facebook

Odium Records

Facebook
Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén