White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Hell Machine heeft nieuwe video online

De centrale regio van Australië staat bekend om zijn extremen. De temperaturen en de leefomstandigheden gelden daar niet als zoals de meeste mensen zouden kunnen ondergaan op een prettige wijze. Toch is er leven én muziek mogelijk. De metalheads van Hell Machine laten dat blijken. Hell Machine heeft om dat te bewijzen een nieuwe video op het wereldwijde web gezet.

Die video van Hell Machine behoort tot het nummer ‘Devil Spawn’. De volgers van de band hebben dat nummer al lang en breed geluisterd. Dit is namelijk een van de nummers van het recent uitgebrachte Relentless Aggression. Die plaat is op 27 november van afgelopen jaar verschenen. Check hier de video voor ‘Devil Spawn’.

Over Hell Machine

De Australische band laat zich beïnvloeden door zowel de thrash als black metal. In hun eigen woorden zijn die stromingen evenredig verdeeld in hun band. Dat is ook niet gek als men de line-up van deze groep bekijkt. Hell Machine bestaat namelijk uit slechts twee personen. Beide nemen de vocalen voor hun rekening. Waar Dave Hellrazor daarbij ook de basgitaar bespeelt, drumt Mal Machine er ook nog bij. Op die manier onderscheidt dit duo zich dus ook van de mainstream metalbands.

Afgelopen november verscheen dus Relentless Aggression. Die langspeler geldt als de tweede van de band. In 2018 verscheen in Merciless Hate hun debuutplaat. Relentless Aggression laat in een ruim half uur horen waartoe deze band in staat is. Wie de plaat die in eigen beheer is uitgekomen, wilt aanschaffen, moet vlug zijn. De oplage is zeer gelimiteerd.

Hell Machine 2021

Hell Machine online

Bandcamp
Facebook
Instagram

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén