White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Incantation, Defeated Sanity en Skinned naar Podium De Flux

Incantation is zonder enige twijfel één van de belangrijkste bands in de Amerikaanse death metal scene. Op donderdag 4 april staan ze samen met Defeated Sanity en Skinned in Podium de Flux.

Incantation is uniek in een klein podium, want laten we niet vergeten dat ze (samen met Autopsy) als één van de eerste bands de kenmerkende NY deathmetal sound combineerden met diepe doom-stukken. Platen als ‘Onward To Golgotha’ (1992) en ‘Diabolical Conquest’ (1998) mogen echt niet ontbreken in de kast van de doorgewinterde death-liefhebber. In het eerste weekend van april komen ze naar Zaandam voor hun exclusieve NL show. Deze grootheden worden bijgestaan door Defeated Sanity & Skinned. 

Defeated Sanity brengt lage guttural vocals, met zware, trage rifs afgewisseld met snoeiharde blastbeats. Zoals de band zelf aangeeft; “Er mag deze avond in cirkels gelopen worden, graag zelfs!”. Skinned is een Amerikaanse death metal band, met maar liefst 4 albums.  Ze zijn één van de meest intense en agressieve brute death metal bands je heden ten dage kan bewonderen. 

Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén