White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Kreator heeft video voor ‘Conquer And Destroy’

Afgelopen jaar kwam de Duitse metalband Kreator met de langverwachte opvolger van Gods Of Violence. Op Hate Über Alles’, welke net voor de zomer verscheen via Nuclear Blast, was bassist Frédéric Leclercq voor het eerst te horen. Van dat album heeft Kreator nu een nieuwe video online gezet.

Die video van Kreator behoort tot het nummer genaamd ‘Conquer And Destroy’. De beelden ervan zijn geschoten tijdens de show van hun in maart van dit jaar. Die show was in Essen, wat als hun thuishaven wordt gezien. Het resultaat kan hieronder gezien worden.

Over Kreator

Al sinds de jaren ’80 is Kreator een vertrouwd gezicht van de Duitse thrash metal. Als een van de Big Teutonic 4, als knipoog naar de Amerikaanse Big 4 van de thrash metal, laten Mille Petrozza en drummer Ventor horen dat zij weten hoe de metalhead de thrash het liefst verteerd.

Hate Über Alles was alweer de vijftiende studioplaat van Kreator. De eerste, Endless Pain, zette de toon. Dat was in 1985, een jaar nadat de band was opgericht. Het viertal heeft daarna velen geïnspireerd om de snoeiharde thrash op een vurige, pompeuze manier op de luisteraar af te vuren.

Kreator 2023

Kreator online

Website
Facebook
Bandcamp
Twitter

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén