White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Lifelong komt met een livestream voor het goede doel

Ja dat lees je goed! Aankomende donderdag om 20:00 komt de Arnhemse band Lifelong met een livestream voor het goede doel. Platform Arnhem had de band aangeboden om een soort van live te kunnen spelen. Uiteraard waren ze hier mega enthousiast hierover. Zoals de band aankondigt wordt het een korte maar krachtige show van een halfuur waarin ze al hun compacte doom riffs laten horen en ons goed hongerig maken voor meer Lifelong.

De band kondigde vrijwel direct aan dat al het geld dat ze gedoneerd krijgen direct naar de stichting Poezensnuitjes gaat. De reden dat ze geld doneren is omdat ze het een erg goede organisatie vinden die financieel veel hulp kan gebruiken. De laatste tijd barst het weer van de jonge katten. Al deze jonge kittens moeten uiteraard van straat gehaald worden, maar ook dit brengt flinke kosten met hun mee. Ze hopen dus met het geld het voor elkaar te krijgen dat er meer katten geholpen kunnen worden en gevoed kunnen worden. Uitsluitend is iedereen in Lifelong een groot kattenliefhebber en ze volgen de stichting al een ruime tijd. Nu ze de kans hebben om hun te helpen, grijpen ze ook direct de kans.

Verwacht van Lifelong een knallende set die een mix vormt voor een groot publiek. De muziek van Lifelong bestaat uit een flink portie slugde en doom. Dit wordt aangevuld met hun roots die in de hardcore ligt. Zoals de band zelf al eerder zei: zie Lifelong als een band die een combinatie maken van Black Sabbath meets Cro-Mags. Kortom verwacht een spetterende set en vergeet niet te doneren om meer katten te kunnen helpen!

Livestream
Facebook evenement
Stichting Poezensnuitjes

27 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén