White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Machine Head headliner vrijdag Graspop Metal Meeting

Leestijd: 2 minuten

Met trots heeft de organisatie van Graspop Metal Meeting bekend gemaakt dat Machine Head de headliner van de vrijdag op de South Stage zal gaan zijn. Voor deze Amerikanen is het voor het eerst sinds 2012 dat ze het festival in Dessel aan doen.

De band uit Oakland, Californië bracht vorig jaar met Of Kingdom and Crown hun 10e en één van hun hardste albums uit. Machine Head’s laatste passage op de weide van Graspop Metal Meeting in 2012 was al memorabel en ze zullen dit kunstje 11 jaar later ongetwijfeld moeiteloos herhalen! Smeer de kelen al maar om klassiekers als ‘Imperium’, ‘Aesthetics Of Hate’ en ‘Davidian’ mee te brullen! De band brengt voor hun vierde bezoek aan GMM een speciale headline productie mee naar Dessel. Let freedom ring with a shotgun blast!

Machine Head 2023

Line-up compleet

Ook mogen we deze editie Helmut Lotti, één van de beste klassieke stemmen in België, verwelkomen met zijn nieuwe project: “Hellmut Lotti Goes Metal”. De zanger heeft al langer een voorliefde voor metal en deze passie komt hij (voor de eerste keer live) voorstellen aan het GMM-publiek. Afspraak op zondag 18 juni in de Metal Dome!

De line-up voor #GMM23 is helemaal compleet. De laatste namen die bevestigd zijn, luiden Eclipse, Pro-Pain, Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello en Schizophrenia. Elegant Weapons verhuist van donderdag naar zondag.

Poster line-up GMM23

Uitverkocht

Alle accommodaties voor GMM 2023 zijn ondertussen uitverkocht. Alle VIP Deck tickets voor donderdag 15 juni en alle festivaltickets voor zaterdag 17 juni zijn al de deur uit. Wil je hét metalen hoogtepunt van het jaar niet missen? Bestel dan snel je tickets via ticketmaster.be.

MEER INFO OVER GRASPOP METAL MEETING

www.graspop.be – www.ticketmaster.be

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén