White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

‘New World’ nieuwe single Lindsay Schoolcraft

Leestijd: < 1 minuut

Stilzitten is iets dat niet past bij Lindsay Schoolcraft. Lindsay Schoolcraft, die voor velen nog vooral naam heeft van haar tijd in Cradle Of Filth, heeft met ‘New World’ een nieuwe single online gezet. Die track heeft ze echter niet alleen gemaakt.

Lindsay Schoolcraft verwelkomt in die nieuwe single namelijk twee gasten. Fabienne Erni van Eluveitie bezingt met Schoolcraft dit duet, terwijl de gitaarsolo uitbesteed is aan Jen Majura. Die kan gekend worden van Evanescence. Naast hen is ook onder andere Rocky Gray, waar ze vaak mee samenwerkt, van de partij. Check ‘New World’ hier.

De liefhebbers van Lindsay Schoolcraft moeten goed opletten, want wie weet komt er snel een nieuwe release aan van haar. Er zijn inmiddels al meerdere singles online en daarbij is het een publiekelijk geheim dat ze druk in de studio bezig is. Keep an eye on it.

OVER LINDSAY SCHOOLCRAFT

Natuurlijk maakte ze naam als toetseniste en achtergrondzangeres in Cradle Of Filth, maar Lindsay Schoolcraft staat voor meer. Zo speelt ze naast de toetsen ook harp. Daarbij is ze ook een van de leden van Antiqva, een internationale metalband. Kortom, ze is muzikaal heel breed. Check haar via haar socials om op de hoogte te blijven van al haar activiteiten.

Lindsay Schoolcraft

LINDSAY SCHOOLCRAFT ONLINE

Twitter
Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén