White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single Avatar, shows in Nederland en België

Leestijd: 2 minuten

De Zweedse metalband Avatar heeft zich de laatste jaren flink in de kijker van de metalhead weten de spelen. Die band heeft nu veel goed nieuws voor de trouwe en nieuwe fans. Avatar heeft namelijk een nieuwe single online gezet. Tevens gaan de Zweden op tournee, welke ook Nederland en België aan zal gaan doen.

De nieuwe single van Avatar heet ‘So Sang The Hollow’. De band heeft de single beschikbaar gesteld op de diverse streamingsdiensten. Op YouTube staat deze middels een visualizer. Check die versie hieronder. De single valt in een serie singles die in de komende maanden uit zullen komen.

Shows Nederland en België

Dat Avatar ook gebukt ging onder de restructies door corona, hoeft eigenlijk niet benoemd te worden. Het gezelschap moest de tournees uitstellen. Maar daar komt verandering in. Ondanks dat coronacijfers een weg omhoog hebben gevonden, komt Avatar in 2022 langs de Europese podia. Nederland en België worden daarbij niet overgeslagen.

Op 14 februari staat Avatar in de AB te Brussel. Dus wie Valentijn op een spooky manier vol metal wilt beleven, kan zijn of haar geliefde mee naar de Belgische hoofdstad nemen. Nederland is op 4 maart aan de beurt. Dan zal Avatar een show gaan geven in de 013 te Tilburg. Ongetwijfeld zal Avatar dan ook nog de kans grijpen om de langspeler Hunter Gatherer in de spotlight te zetten. Die langspeler verscheen in 2020, maar kon nog maar nauwelijks op de bühne vertolkt worden, al was Avatar online wel goed bezig. De livestreams van hun shows in de tijd van corona hebben zeer veel mensen wereldwijd vermaakt.

Avatar 2021

AVATAR ONLINE

Website
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén