White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single Black Mamba met nieuwe zangeres

Leestijd: < 1 minuut

In tijden dat reizen lastig is, kan er muzikaal wel gereisd worden. Dat bewijst Black Mamba met de nieuwe single. De nieuwe single van dez Italiaanse rockers komt namelijk met het nieuws dat de band een nieuwe zangeres in de gelederen heeft.

March Of The Devil

De nieuwe single van Black Mamba heet ‘March Of The Devil’. Dit is de eerste met Linda Daemon. Die zangeres komt uit Boedapest, wat dan weer in Hongarije ligt. Zo blijkt dat muzikaal reizen gewoon mogelijk is in deze tijden.

De reactie van de band: “We can’t spoiler anything more about it, but, at the end of January 2021, we will announce a collaboration between Black Mamba and members from the international Hard Rock and Metal scene. Stay tuned!”

Over Black Mamba

De afgelopen tijd kon er gedacht worden dat Black Mamba een instrumentale rockband was. Dat idee kan nu de prullenbak in, want Black Mamba presenteert zich nu dus met zangeres. Toch blijven de eerder dit jaar uitgekomen covers ook nog heerlijk van deze band. De vraag is hoe die live gaan klinken als Black Mamba weer op de bühne kan komen als corona voorbij is.

Black Mamba 2020

BLACK MAMBA ONLINE

Website
Facebook
Twitter
Spotify
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén