White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Nieuwe single voor Go Ahead And Die

Leestijd: 2 minuten

Dat Max Cavalera muzikaal een bezig bijtje is, is net zo’n publiekelijk geheim als dat sneeuw wit is. Waar hij momenteel onder de noemer Cavalera samen met Iggor Cavalera de begindagen van Sepultura opnieuw belicht, heeft hij ook Go Ahead And Die. Die band, welke overigens, ondanks dat Max Cavalera een voetbalfanaat is, niks te maken heeft met de diehard fanclub van Go Ahead Eagles, heeft nu een nieuwe single.

Die nieuwe single is genaamd ‘Tumors’. Dat nummer, welke voorzien is van een krachtige, geanimeerde, door Costin Chioreanu gemaakt video, is de voorbode op de nieuwe plaat van Go Ahead And Die. Dat album zal Unhealthy Mechanims gaan heten en verschijnt op 20 oktober via Nuclear Blast. Via die platenmaatschappij verscheen het debuut in 2021 ook. Check hier die nieuwe single.

Reacties

Max Cavalera zegt: “The new G.A.A.D. is on its way! More brutal, feral, extreme, and intense than ever before! The album goes in a deep dive into the mental health subject and it’s produced by Igor A! It’s by far the most anarchist record I’ve ever been a part of in my entire career!

Igor Amadeus Cavalera vult aan: “I’m so excited to release this monster of a record! This album will take you through the darkened madness of declining mental health. It is definitely the heaviest record I’ve ever created, and I can’t wait to unleash it on the masses! G.A.A.D.!”

Go Ahead And Die is de band waarin Max Cavalera, die naam maakte met Sepultura, maar inmiddels Soulfly, Killer Be Killed en Cavalera Conspiracy als bands heeft, samenspeelt met Iggor Amadeus Cavalera en John Valles. Die eerste is zijn zoon, niet te verwarren met zijn broer. De tweede was op de vorige plaat nog niet in de line-up en zit sinds dit jaar in de band.

Unhealthy Mechanisms gaat in verschillende vormen op de markt komen. Het goede nieuws daarvan is dat de pre-order gestart is. Check daarvoor deze link.

Go Ahead And Die - Unhealhy Mechanims

Tracklist Unhealhy Mechanisms

1. Desert Carnage
2. Split Scalp
3. Tumors
4. Drug-O-Cop
5. No Easy Way Out
6. M.D.A. (Most Dangerous Animal)
7. Chasm
8. Cyber Slavery
9. Blast Zone
10. Unhealthy Mechanisms

GO AHEAD AND DIE ONLINE

Facebook
Twitter

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop

Go Ahead And Die 2023
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén