White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Palaye Royale heeft met ‘Broken’ nieuwe single

Leestijd: < 1 minuten

De artistieke rockers van Palaye Royale hebben een nieuwe single op het wereldwijde web gezet. Die single heet ‘Broken’. Dat nummer is geproduceerd door Chris Greatti, welke onder andere bekend is voor zijn recente werk met Machine Gun Kelly en tevens ook Grammy-nominaties op zijn naam heeft staan.

Die nieuwe single van Palaye Royale is ook voorzien van een video. ‘Broken’ is in dat opzicht onder handen genomen door Eva Dolezoleva. Check hieronder het resultaat, want dat is de moeite waard. De beelden zijn geschoten in een twaalfde eeuws kasteel in Praag.

Reactie

“In moments of darkness, it is crucial to find the light and grow into something even more beautiful, legt lead zanger Remington Leith uit. “Being broken means you have the opportunity to piece yourself back into an even better version.”

Momenteel is de band druk bezig met het afronden van Fever Dream. Dat gaat de nieuwe, vierde langspeler van dit drietal worden. Fever Dream wordt de opvolger van het in 2020 uitgekomen The Bastards. Dat album zorgde ervoor dat Palaye Royale een nog groter podium heeft weten te bereiken. De groep heeft zich ondanks de periode waarin de wereld verkeerde toch ruimschoots kunnen laten zien. Dat komt mede ook door de online activiteit en de tussentijds gelanceerde singles.

Palaye Royale 2022

PALAYE ROYALE ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
Website

SUMERIAN RECORDS ONLINE

Website
Facebook
Webshop

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén