White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Phil Campbell in 2023 naar Pitfest

Pitfest kondigt elke eerste van de maand een aantal bands aan voor de editie van 2023. Daarom werd gisteren bekend dat Motörhead legende Phil Campbell met zijn Bastard Sons een exclusieve Nederlandse festivalshow zal gaan spelen op het Drentse festival Pitfest. In 2020, vijf jaar na het overlijden van Motörhead’s frontman Lemmy, besloot Phil Campbell om de nalatenschap in ere te houden. Samen met The Bastard Sons brengt ie een volle Motörhead set naar Pitfest. Dat wordt losgaan!

Daarnaast werden de Australische thrashers Harlott en de Nederlandse hardcoreband Lies! aangekondigd. Harlott stond in een eerder stadium al op de poster voor de vijfde editie. Echter vanwege de coronapandemie moest de band deze aan zich voorbij laten gaan. Lies! stond wél op de vijfde editie, maar ook daar gooide corona roet in het eten. Eén van de bandleden moest op het laatste moment verstek laten gaan. Daardoor moest de band hun setlist beperken tot 4 nummers. Voor 2023 gaan ze dan ook in de herkansing.

Info

De aankondiging van onder andere Phil Campbell brengt het totaal voor Pitfest in 2023 nu op 8 aangekondigde bands. Eerder werd onder andere al bekend dat Mayhem naar Erica zal afreizen om dood en verderf te zaaien, figuurlijk gezien dan. Ook de Amerikaanse band Midnight, bekend om haar eigenzinnigheid, zal een show komen geven. In totaal zullen meer dan 40 bands volgend jaar naar Emmen komen, van 30 juni tot en met 2 juli 2023. Voor nieuws en info over onder andere de tickets kijk je op de website van Pitfest.

philcampbell pitfest
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén