White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Popronde strijkt neer in Podium Duycker

Leestijd: 2 minuten

Op vrijdag 16 oktober om 20:00 uur gaat de Popronde Poppodium Pre-party in Duycker van start. Dit wordt de eerste keer dat de Popronde, wat het grootste reizende festival van Nederland is, Hoofddorp aandoet. Het avondvullende programma wordt ingevuld door de drie knallende ‘heavy’ acts Mountain Eye, Minor Citizen en The Peterlees.

De alternatieve metalband Mountain Eye draait op uitersten. Wat resulteert in liveshows waarin de rauwe energie centraal staat die metal zo uniek maakt. Daarentegen slingert de driekoppige rock-machine Minor Citizen catchy songs met een vlijmscherp randje het publiek in en van de The Peterlees verwachten we dikke punkrock met een vleug hardcore en mega veel energie. Kortom, dit gaat een bruisende avond worden. Meer informatie en tickets voor de Popronde in Podium Duycker zijn verkrijgbaar via de website.

Corona proof show

Natuurlijk kan ook Poppodium Duycker niet om de huidige coronapandemie heen. Daarom geldt ook bij hen dat de shows er volledig corona proof zijn. Dat houdt in dat er beperkte plaatsen zijn, handen bij binnenkomst ontsmet moeten worden en dat men geen klachten mag hebben bij binnenkomst. Een kleine moeite om daar rekening mee te houden.

Over Duycker

Poppodium Duycker, hét poppodium in de gemeente Haarlemmermeer, is één van de meest bereikbare podia in de randstad. De uitgebreide parkeermogelijkheden en de ligging van het podium worden door bezoekers positief ervaren.

Podium Duycker is meer dan een plaats voor concerten alleen. Het podium heeft 2 concertzalen, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en het Duyckercafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten.

Duycker biedt een gevarieerde concertagenda in verschillende genres met in het verleden artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman hebben. 

Popronde Hoofddorp Duycker
Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén