White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Pristine komt met een nieuwe lyric video

Misschien heb je het al gehoord, de Noorweegse rockband Pristine heeft op 8 mei z’n nieuwe EP Fireball uitgebracht. Vandaag hebben ze voor een van die nummers, ‘Lucid Dream’, een lyric video uitgebracht. Bekijk hier de video: 

De band zegt: “We’ve always found a lot of inspiration in listening to psychedelic rock, and when we wrote the song Lucid Dream we felt the need to capture a feeling of the folklore mystery we grew up with in Norway, mixed with a melodic melancholy. The lyric is about the place you call home, and how it affects you later in life.  

To compliment the music we also release a lyric video. Our drummer Ottar placed a camera in his car while driving to his home village, Brensholmen, in the north of Norway. (The video was filmed in april, still a couple of meters of snow..) This became the idea for the back ground graphics for the lyric  video.” 

De release van Fireball was in een erg onzekere tijd, de wereld zat op slot door COVID-19 en het virus was inmiddels al over de hele wereld. Dit zorgde voor veel verwarring en er werden meteen grote maatregelen genomen waar we ons een paar maanden geleden nog niks van konden voorstellen. Pristine wou in deze tijd echt na gaan denken wie ze nou eigenlijk zijn. De nieuwe EP die ze hebben uitgebracht, is misschien wel het meest atypische release van de Noorse band. De EP bestaat uit drie nummers:  

1.      Fireball 
2.      Lucid Dream 
3.      Behind The Line 

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén