White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Programma Eindhoven Metal Meeting Warm Up bekend

Leestijd: 2 minuten

In principe staat december altijd in het teken van de Eindhoven Metal Meeting. Het jaarlijks terugkerende festival kent ook dit jaar weer een mooie line-up. Bij een goed festival hoort ook een goede opwarmer. In Eindhoven is dat de Eindhoven Metal Meeting Warm Up.

Het programma voor die Eindhoven Metal Meeting Warm Up heeft District 19, welke deze avond host, bekend gemaakt. Pentacle is die avond de enige Nederlandse troef. Uit Zweden komt Ereb Altor, welke bij de metalhead geen introductie meer nodig heeft. De overige twee bands komen uit Italië. Dat zijn Hidious Divinity en Enisum.

Eindhoven Metal Meeting Warm Up

Tickets

Waar traditiegetrouw de Eindhoven Metal Meeting snel uitverkoopt, zijn er voor de Warm Up nog wel kaarten. Wie er bij wilt zijn op 7 december van dit jaar, moet daar €24,50 voor over hebben. Kaarten kunnen worden aangeschaft via deze link. Op de website van Eindhoven Metal Meeting kunnen ook de combitickets voor het festival bemachtigd worden. Let wel op: dat gaat altijd erg snel. Tickets voor de losse dagen volgen later.

Dit jaar wordt Eindhoven Metal Meeting dus op 8 en 9 december in de Effenaar te Eindhoven gehouden. Onder andere Shining en Holy Moses zullen een set komen spelen. Die laatste is dan toe aan het eind van hun carrière, want zij hebben hun afscheid aangekondigd.

Eindhoven Metal Meeting online

Website

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén