White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Ralph de Jongh komt in april met ‘Quantum’

Leestijd: < 1 minuut

Er zijn artiesten die één CD tegelijk uitbrengen. Een klein gezelschap komt nog wel eens met een dubbelaar en een nog selectere groep brengt wel eens een release uit met drie CD’s erin. Dat heeft de Nederlandse bluesheld Ralph de Jongh allemaal al lang gedaan.

Daarom komt deze muzikant nu met een release die dat overtreft. Quantum zal namelijk vier schrijven gaan tellen. Juist, dat leest men goed: vier.

Ralph de Jongh zal dit bijzondere vierluik op 2 maart op CD de wereld in slingeren. Wie de vinylversie wilt, zal moeten wachten tot 27 april. Waarschijnlijk zal Koning Willem-Alexander dan wel het eerste exemplaar krijgen.

Dat een release niet zonder een releaseshow gepaard kan gaan, moge ook duidelijk zijn. Op 2 maart speelt Ralph de Jongh met zijn kompanen in de Maloe Melo, welke te vinden is in de hoofdstad. Die dag zal er geproost en gespeeld worden voor de release van de CD-box.

Op 27 april zal Koningsdag in het teken staan van de release van de vinylversie. Speciaal hiervoor mag iedereen in het oranje gekleed naar de legendarische De Noot te Hoogland.

Kortom, ook in 2019 zal Ralph de Jongh niet stil zitten.

11 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén