White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Rebelstar is terug en kondigt plaat aan

Leestijd: 2 minuten

REBELSTAR is terug met hun kenmerkende geluid, welke klassieke rock riffs combineert met invloeden uit de moderne hardrock. Vooruitlopend op de release van hun nieuwe album met de titel The Black Widow Anthems brengen ze een eerste single en video uit voor de track One More Time. Op 14 april 2023 zullen de heren van Rebelstar dan de plaat hoogstpersoonlijk presenteren tijdens de releaseshow in het Paard te Den Haag.

Rebelstar pionierde met het opnieuw op de kaart zetten van authentieke hardrock. Met de release van hun vorige 2 albums in 2010 en 2013 valt niet te ontkennen dat Rebelstar zichzelf heeft bewezen als een levende en ademende rockmachine. Zo deelden ze in het verleden podia met bands als King’s X, Helloween, Vicious Rumors, The Quireboys, Gotthard, Y&T, Tyketto, Hardline en Ace Frehley en speelden ze op het prestigieuze Masters of Rock festival (CZ). Die ervaring dragen ze nog steeds met zich mee.

2017 en verder

Gedurende 2017 en 2018 rockten Rebelstar harder dan ooit en toerden ze samen met The United Voices Of Rock. Ook brachten ze de single All Messed Up uit met voormalig KISS gitarist Bruce Kulick.Nu is het 2023 en Rebelstar is terug. Sterker dan ooit! Met een nieuwe line-up en de aankondiging van een nieuw album: The Black Widow Anthems, welke vanaf 14 april dit jaar beschikbaar zal zijn. Het album zal op die dag zijn vuurdoop krijgen tijdens de speciale releaseshow die zal plaatsvinden in het Paard te Den Haag. Als dat net zo’n lekkere set wordt als op Metal Experience afgelopen keer, belooft dat veel goeds. Check it out dus.

Rebelstar Paard

Single

Vooruitlopend op hun nieuwe album zal Rebelstar een video uitbrengen voor het nummer One More Time, een energieke track met een aanstekelijke mix van traditionele hard- en moderne rock. Met zijn catchy refrein en opzwepende ritme kost het One More Time geen enkele moeite om je helemaal los te laten gaan … en dat niet slecht één enkele keer! Die video is hieronder te zien. Check it out, want dit is lekker.

Rebelstar online

Website
Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén