White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Roosendaal Open Air: line-up compleet, tickets over de toonbank

3 september wordt een heftige dag voor de doorgewinterde metalhead. Deze zal dan moeten gaan kiezen tussen Roosendaal Open Air en Metal Experience Fest IV. Die eerste heeft de line-up helemaal rond en dat betekent dat Roosendaal Open Air veel goeds gaat beloven.

Het Belgische Fleddy Melculy zal de boel gaan headlinen. Wie deze Belgen nog niet kent, heeft de afgelopen jaren onder een steen geleefd of heeft elke dag in de IKEA gelopen. Afgelopen jaar kwam Fleddy Melculy nog met de ep …And Just Niks For All. Dat die Belgen humor hebben, is een understatement.

Verdere line-up Roosendaal Open Air

Op zaterdag 3 september bestaat de line-up van Roosendaal Open Air verder uit: Party Cannon, Cobra Spell, Schizophrenia, Grafjammer, Onheil, Bluewaffle Sauerkraut en Plague. Met die line-up wordt het festival er een met een internationaal karakter. Want naast België is dus ook het UK vertegenwoordigd.

Naast de bands zal er genoeg andere moois te genieten zijn. Om precies te zijn: speciaalbier. Afgelopen jaar was dat een mooi succes en het organiserende STAM ook voor nu een brouwerij weten te strikken die de bierliefhebber echt in de watten gaat leggen. Welke brouwerij dat is, zal bekend worden gemaakt via de kanalen van die stichting.

Roosendaal Open Air 2022

Tickets Roosendaal Open Air

Inmiddels gaan de tickets al over de toonbank. Een kaartje kost €21, maar de oplettende metalhead kan daar korting op krijgen. Hoe dat zit, kan op de Facebookpagina gelezen worden. Feit is dat tickets middels deze link besteld kunnen worden.

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén