White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Scarved presenteert nieuwe ritmesectie

Leestijd: < 1 minuut

Middels de onderstaande tekst heeft de metalband Scarved de wisselingen in de line-up, waartoe de band was genoodzaakt, laten weten.

Daar Roman kortelings emigreert naar de andere kant van de wereld en het voor Geert steeds moeilijker werd om Scarved te blijven combineren met zijn werk voor o.a Lords Of Acid en Praga Khan, was Scarved genoodzaakt om stilaan uit te kijken naar een nieuwe ritmesectie. Gezien het vereiste technische niveau geen makkelijke opgave, maar met enige trots kunnen we melden dat de band er in geslaagd is om 2 volwaardige vervangers te vinden.

Vanaf heden zal het drumwerk bij Scarved worden verzorgd door Kjell de Raes, een jonge slagwerk virtuoos. Kjell is multi – percussionist (master class) en is naast klassiek vooral gepassioneerd door metal en (prog) rock. Inmiddels verdiende hij alzo zijn sporen reeds bij diverse bands zoals onder meer Royal Jake, Circle Unbroken, Cygnus e.a.

De baslijnen komen vanaf nu voor rekening van Vincent De Laat, een ervaren rot in het vak en net als Luc een groot fan van Geddy Lee ’s basspel bij Rush. Vincent kan reeds terugblikken op een rijk gevulde carrière in zowel de rock, metal als jazz-wereld en is de laatste jaren vooral bekend van zijn baswerk bij o.a. Rik Priems PRIME en Circle Unbroken.

Bedankt Geert voor al je inzet voor de band SCARVED en van begin af aan alles te geven! En ook samen met ons SCARVED mee op te starten! We gaan je missen!!

Roman, dikke merci om voor een korte periode Wim te vervangen zodat onze optredens konden doorgaan. Alle succes van de wereld gewenst met je nieuwe uitdagingen!!

39 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén