White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Slipknot ook als headliner naar Graspop Metal Meeting

Leestijd: 2 minuten

Nadat eerder al Def Leppard en Mötley Crüe als headliner bevestigd waren voor Graspop Metal Meeting, is nu ook Slipknot bekend gemaakt als een van de andere headliners. Het negenkoppige monster uit de Verenigde Staten zal de zaterdag op de South Stage gaan afsluiten. Daarmee is dus door de organisatie weer een groot puzzelstukje gelegd.

Slipknot komt niet voor het eerst naar Graspop Metal Meeting. De band gaat namelijk al voor de achtste keer neerstrijken in het Belgische Dessel. Ditmaal zal het eerder dit jaar uitgebracht album natuurlijk ook de aandacht gaan krijgen. Daarnaast zullen er ongetwijfeld ook klassiekers van deze gemaskerde brigade passeren. Kortom, maak je borst(en) maar nat voor een complete chaos.

VOORVERKOOP

De verkoop van GMM 2023 start later dit jaar. Volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen. Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! 

Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt. Zodra er meer nieuws is over dit festival, kan dat hier gelezen worden. Er gaan namelijk nog vele mooie namen aan dit nu al mooie affiche worden toegevoegd. Daarom, stay tuned.

Slipknot GMM23

MEER INFO

www.graspop.be – www.ticketmaster.be

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén