White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Soulfly in de studio voor nieuwe plaat

Goed nieuws voor iedereen die Max Cavalera en zijn band Soulfly een warm hart toe draagt. Die band is namelijk de studio in gedoken. Soulfly is daar om te werken aan een nieuwe plaat. Die plaat zal ergens laat in 2021 via Nuclear Blast uit gaan komen.

Soulfly is voor die nieuwe plaat neergestreken in Platinum Underground Studio’s te Phoenix, Arizona. Max Cavalera en zijn kompanen nemen daar de twaalfde langspeler van Soulfly op onder leiding van producer Arthur Rizk.

Max Cavalera hierover: “I’ve been working on this record with my son, Zyon, since June of last year. We are in the studio now with producer Arthur Rizk, creating a really wild record. Expect the unexpected! No rules, no limits, not holding anything back, just pure SOULFLY!”

Soulfly - Max Cavalera

Soulfly

De van origine Braziliaanse metalband Soulfly werd opgericht door Max Cavalera na zijn vertrek uit Sepultura. De band weet al jaren op een geheel eigen manier om te gaan met de zwaarte en ritmiek van de metal in combinatie met elementen van ver daarbuiten.

Inmiddels heeft Max Cavalera de bandleden zien komen en gaan. In ex-Ill Nino-gitarist Marc Rizzo heeft Cavalera inmiddels wel al lang een trouwe kompaan. De zoon van Max Cavalera is de laatste jaren de drummer van Soulfly.

Soulfly online

Facebook
Instagram
Twitter
Website

NUCLEAR BLAST ONLINE

Website
Webshop0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 White Room Reviews

Thema door Anders Norén