White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

Temptress komt in maart met debuutplaat

Leestijd: 2 minuten

De voortekenen zijn heavy op een manier waarop alleen de doom heavy kan zijn. Die voortekenen wijzen naar wat in maart te gebeuren staat. Dan gaat de Amerikaanse band Temptress met haar debuutplaat komen. Dat album zal See gaan heten en verschijnt om de derde van die maand via Metal Assault Records.

Temptress brengt de debuutplaat uit als opvolger van de ep die naar henzelf genoemd is. Die release is kort na het ontstaan van de band uitgekomen. Temptress is actief sinds het midden van 2019 en heeft inmiddels in de Verenigde Staten, hun thuisland, al veel naam gemaakt.

Temptress 2022

Reactie

 “The release of See has been a long journey for the band which started several years ago. TEMPTRESS headed into the studio in late 2019 and was put to a halt after the pandemic hit. The album is the first meeting of the minds for the trio which shows each member’s individual influence. From doom, to post rock, to even hints of classic metal, See takes you through the ups and downs reminiscent of its creation.”

De doom van Temptress kan dan ook niet simpelweg gekwalificeerd worden als doom, want er zijn de nodige andere invloeden in merkbaar. Hoe dat op de debuutplaat van Temptress gaat klinken, zal dan in zes tracks verkondigd gaan worden. ‘Serpentine’ is alvast als voorproefje online gezet. Check die track hier.

Temptress online

Facebook
Instagram
Twitter

Metal Assault Records online

Website
Facebook
Twitter
Instagram

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén