White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

The Magic Bus presenteert nieuwe single

Leestijd: 2 minuten

Griekenland is een land waar men de gitaren graag oppakt. Waar men vanuit cultureel historisch besef misschien direct aan de sirtaki, is het toch echt de rock en metal dat daar de klok slaat. Griekenland behoort tot de landen met de meeste actieve bands per capita. The Magic Bus is er daar ook één van en die heeft nieuws rondom de nieuwe single.

Deze nieuwe single van The Magic Bus heet ‘Taksidi Entos’. Dat staat voor de innerlijke reis. Wie de onderstaande video ziet, weet dat The Magic Bus de Griekse taal hanteert. Dat siert de band. Check het nummer van deze groep hier:

Album op komst

‘Taksidi Entos’ is de eerste voorbode van iets wat op komst is. The Magic Bus gaat namelijk met een nieuw album komen. Dat album gaat de eerste schijf worden voor deze band. The Magic Bus heeft daar hard aan gewerkt. De plaat komt met de titel ‘To Kastro’, wat ‘het kasteel’ betekent. Ondanks dat Griekenland een land is waar ook voetbal populair is, zal deze release hoogstwaarschijnlijk niet over het iconische stadion van Sparta Rotterdam gaan.

Het viertal van The Magic Bus is in 2017 begonnen. Waar hun standplaats Livadia, niet heel ver van Athene, is, is de aankomende plaat opgenomen in Lamia. Zodra er meer nieuws is over die schijf, kan dat hier gelezen worden.

The Magic Bus

The Magic Bus online

Facebook

0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 White Room Reviews

Thema door Anders Norén