White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

THe Magic Bus zet opnieuw single online

Leestijd: < 1 minuut

Het was nog maar een paar weken terug toen de Griekse rockers van The Magic Bus hun nummer ‘Taksidi Entos’ online zetten. Dat smaakte duidelijk naar meer, want The Magic Bus heeft nu opnieuw een single op het wereldwijde web gezet.

Ditmaal gaat het om het nummer ‘The House Of Asterion’. Die single van The Magic Bus is hieronder te beluisteren. Het nummer, welke geïnspireerd is door de literatuur, is net als de voorganger afkomstig van de aankomende release van deze uit Griekenland komende band.

To Kastro

De nummers die The Magic Bus de afgelopen tijd online heeft gezet, zijn afkomstig van het album dat To Kastro gaat heten. Die plaat gaat geheel in eigen beheer verschijnen. De afgelopen tijd is daar druk aan gewerkt. De band heeft To Kastro opgenomen in de Locomotive Sound Studio, welke te vinden is in het Griekse Lamia. Dat is niet de plaats waar The Magic Bus vandaan komt. Deze rockers hebben Livadia als thuisbasis. Die stad ligt ongeveer honderd kilometer meer richting Athene vanuit Lamia.

Zodra er meer nieuws bekend wordt gemaakt over deze plaat, kan dat hier gelezen worden. Voor nu is het eerst nog even genieten van deze eerste twee singles van deze rockers.

The Magic Bus

THE MAGIC BUS ONLINE

Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén