White Room Reviews

CD-, DVD- en concertreviews, nieuws, interviews en events

The Mars Volta heeft video voor nieuwe track

Leestijd: 2 minuten

Onlangs kwam in ‘Blacklight Shine’ de nieuwe, onverwachtse comeback van The Mars Volta op de wereld. Nu heeft die band alweer een nieuw wapenfeit in handen. De single ‘Graveyard Love’ van The Mars Volta is voorzien van een bijzondere video, want eigenlijk is dat een korte film.

Zelf omschrijft de band de muziek en de teksten alf goede wijn. Het moet niet zo eenvoudig gezien worden, maar het kan wel. Echter, wie dieper erin wilt kijken en meer lagen wilt ervaren, kan dat er ook allemaal uithalen. Check daarom snel die nieuwe video van The Mars Volta hier.

RETURN OF LEGENDS

Om de comeback nog meer caché te geven: Omar Rodriguez-López en Cedric Bixler-Zavala zijn weer van de partij. Het roemruchte duo van At The Drive-in kent naast hen ook nog oud-bekenden. Marcel Rodriguez-López, broertje van inderdaad, was ook al een tal van jaren in de band voordat de pauze werd ingelast. Eva Gardner was er juist sinds 2002 uit. Deze bassiste is ook terug om het feest te vieren. De enige nieuwkomer in de line-up is Willy Rodriguez Quiñones. Hij is de drummer.

Mensen in de Verenigde Staten hebben helemaal geluk. De band gaat daar namelijk ook op tournee. Zodra The Mars Volta naar Europa komt of zodra er meer nieuws rondom deze band is, zal het als een ketel kokend water het lezende publiek in gegooid worden.

The Mars Volta 2022

THE MARS VOLTA ONLINE

Website
Instagram
Twitter
Facebook

Ralf W.
Volg!
Laatste berichten van Ralf W. (alles zien)
0 Shares

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 White Room Reviews

Thema door Anders Norén